Загальношкільна лінійка до Дня пам'яті та примирення

09.05.2015 17:09

    Цього року Україна разом із усім світом відзначає День пам’яті та примирення і 70-у річницю Дня Перемоги над нацизмом у роки Другій світовій війні. Саме тому 8-го травня учні та вчителі Гірського НВК зібралися на загальношкільну лінійку, яку підготували члени учнівського самоврядування під керівництвом педагога-організатора  М.В. Дудич.

    Школярі нагадали усім присутнім про велику ціну, яку заплатив український народ за звільнення від фашистської навали.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих у роки Другій світовій війні.

    Директор НВК С.С. Левицький закликав школярів завжди пам’ятати цю сторінку в історії країни, шанувати пам’ять про тих, хто віддав життя за визволення рідної землі від ворога; об’єднатися в любові до Батьківщини, адже живемо ми у тривожний і неспокійний час, коли над свободою нашої держави нависла загроза.

    Метою лінійки було вшанування подвигу українського народу у роки Другій світовій війні, виховання поваги до всіх борців проти нацизму, увіковічення пам'яті про загиблих воїнів.