Випускний вечір "На вас чекає сто доріг"

01.06.2015 11:31

    Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду - незвідана даль, позаду – протоптана стежка у шкільному дворі, батьківський поріг.

    31 травня подвір’я  Гірського НВК замайоріло різнобарв'ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.

    Насамперед заступник директора С.П. Кахнич зачитала наказ про випуск 23 учнів зі школи; директор НВК С.С. Левицький вручив атестати зрілості одинадцятикласникам й Срібну медаль випускниці та побажав їм  йти по житті з високо піднятою головою, досягти поставлених цілей, бути гідними громадянами України і, звичайно, ніколи не забувати Гірський НВК, який дав їм орлині крила.  До вітань директора приєдналися батьки, зворушливі та щирі слова прозвучали від першої вчительки Л.М. Даців та класного керівника О.М. Іванусів.

   По-особливому з уст випускників линули слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє. А з яким ентузіазмом вони нагороджували вчителів грамотами за знання, терпіння, взаєморозуміння, повагу…

   Родзинкою свята був прощальний вальс, у якому кружляли випускники, шо  поринули  у спогади, мрії, надії, сподівання…  А потім світанкова зоря покликала їх у незвідані далі, різнобарвне життя для праці та радості. 

   Чимось НВК схожий на осіннє дерево, від якого відриваються і відлітають назавжди 23 яскравих, неповторних листочки. Що чекає їх в майбутньому? Як складеться їхня доля?

   Дорогі випускники! Залишайтеся завжди такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

Щасливої вам дороги!