Військово-патріотичне виховання учнів

08.11.2018 18:43

    Упродовж жовтня – листопада в Гірському НВК проходить місячник військово-патріотичного виховання.

    У рамках місячника учні 9-их класів (учителі Козар М.М., Андрусик Г.М., Андрійчик О.М.) переглянули фільм «Кіборги», активно включилися в обговорення, створили малюнки та надіслали на конкурс в Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді.

    Члени краєзнавчого гуртка «Юні екскурсоводи» (керівник Андрійчик О.М.) знайшли на території села місце, яке вони вважають островом Мужності, та створили відеоролик із місця подій. Роботу також надіслали на конкурс в  Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді.

    До 100-річчя утворення ЗУНР педагог-організатор Дудич М.В. провела тематичну інформаційну годину «Листопадовий зрив – пролог до незалежності». Класними керівниками  1-11 класів проведено години спілкування «Листопадовий чин».

    Шкільний бібліотекар Стефанишин О.М. організувала виставку художньої літератури «Доба визвольних змагань 1917-1921рр.».

    Учителі історії Коробчук М.І. та Андрійчик О.М. провели уроки пам’яті, присвячені подіям, визначним постатям Української революції 1917-1921рр.

Члени учнівського самоврядування провели конференцію «Роль і місце ЗУНРу в процесі становлення незалежної української держави.

    ІНШІ ФОТО.