Відвідини учнів Гірського НВК воїнів АТО

05.05.2015 19:14

    Минулого тижня учні та вчителі Гірського НВК відвідали військових АТО, які перебувають на лікуванні в одній із львівських лікарень.

    Як повідомив організатор акції, заступник директора С.П. Кахнич, на ініціативу відвідати воїнів відгукнулося багато учнів та їхніх батьків. За короткий час для захисників Вітчизни було зібрано велику кількість домашньої їжі. Також школярі підготували малюнки, плакати, вітальні листівки, сувеніри. Цими подарунками вони висловили свою підтримку людям, які є справжніми патріотами.

    Окрім того, школярі привезли ще й концертну програму. Діти співали українські пісні, танцювали, читали вірші. У багатьох військових це викликало сльози радості. Школярі  із радістю фотографувалися з воїнами, спілкувалися з ними та запевнили, що не обмежаться одним візитом, а й надалі щиро і з величезним почуттям подяки допомагатимуть захисникам рідної землі. Ніхто не спішив розходитися, а, навпаки, намагалися вловити кожну приємну хвилинку спілкування.

    Як висловився один із лікарів, присутній на зустрічі, діти привезли найкращі ліки, які можна використовувати – радісну посмішку, хороший настрій, завзяття, бадьорість. Такі заходи потрібні, як дітям, так і військовим. Адже таким чином воїн буде знати, кого він захищає, а діти виховуються справжніми патріотами.

                                   Бажаємо нашим хлопцям якнайшвидшого одужання!!!