Свято Першого дзвоника в Гірському НВК

01.09.2015 19:11

    1 вересня – теплий і сонячний день. Урочистості, як завжди, розпочалися із богослужіння в церквах села. На подвір’ї НВК зібралася чимала кількість батьків, учителів, гостей та школярів. Під звуки музики виходять головні герої свята – схвильовані першокласники, адже для них почнеться зовсім нове, уже «доросле» порівняно з дитсадком, життя. За ними виходять не менш схвильовані одинадцятикласники, адже для них це останній навчальний рік, фінішна стежина, яка поведе їх у самостійне життя.

    Як завжди, урочиста лінійка розпочинається зі слів благословення настоятелів храмів села о. В. Подобівського, о. В. Дмитришина та о. І. Василишина. Також із вітальним словом до усіх присутніх звернувся директор НВК С. С. Левицький. Слова привітання линуть і від першокласників та одинадцятикласників, які вручили маленьким дівчаткам і хлоп’яткам глечик зі здоров’ям, добробутом, достатком, красою, мужністю… та книжечки зі жовто -  синіми кульками.

    Настала урочиста мить – перший шкільний дзвоник сповіщає усім про початок нового навчального року. Під звуки музики майбутні випускники повели за руки першокласників на їх перший урок. А за ними поспішили усі учні НВК.

    Надіємось, що наші школярі в майбутньому виростуть розумними керманичами нашої держави, які зроблять все для того, щоб ми всі жили краще, ніж живемо сьогодні.

Тож наполегливості вам, любі школярі, та міцного здоров’я!