СТРІМКИЙ СТАРТ учасників військово-патріотичних гуртків

12.01.2021 22:08
Із початком НОВОГО 2021 року вихованці військово-патріотичних гуртків КЗ ЛОР ЛОЦКЕТУМ і Гірського НВК провели цілу низку заходів у рамках засвоєння програми з краєзнавчої підготовки.
Стрімкий каскад походів, мандрівок, поїздок, робіт та екскурсій продовжувався із 2 по 11 січня 2021року. Так, 02.01.21р. відбувся навчальний марш-похід з одночасним виконанням робіт із благоустрою історичних пам’яток с. Гірське. Вже наступного дня, у неділю, 03.01.21р. було проведено навчальний марш-похід протяжністю 17км. до місць бойової слави борців за волю України. У понеділок, 04.01.21р. вихованцями гуртків проведено благоустрійний лад на могилі борців за волю України, пам’ятному знаку єврейських поховань, на цвинтарі німецьких поховань, пам’ятному знаку загиблого воїна-інтернаціоналіста та на могилі невідомих воїнів УПА (старе кладовище с. Гірське). У вівторок, 05.01.21р. гуртківці відвідали пам’ятний знак скасування кріпацтва, ювілейний знак 530-річчя села та куток Духовності місцевої школи.
Після короткого святкування Різдва вдома, 08.01.21р. гуртківці стали учасниками загальносільської спільної Коляди різних секторальних регіонах власного села.
За виявлену самовідданість і странність учасників гуртків чекала заслужена винагорода - екскурсійна поїздка в м. Львів 11.01.21р. на ковзанярський каток та похід по музеях міста Лева.
У перелічених заходах взяли участь понад 50 школярів Гірського НВК - вихованців військово-патріотичних гуртків.
Висловлюю слова щирої подяки батькам, дирекції НВК за допомогу в проведенні дитячого дозвілля та фінансову підтримку. (Керівник гуртків В.І. Дудич)