Пам'ятка для батьків!

27.08.2020 11:38
1. Свято Першого дзвоника проходитиме в новому форматі, лінійки не буде, а будуть зустрічі вчителя і учнів у зелених зонах на дистанції та класних кімнатах.
2.Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів на період адаптивного карантину суворо заборонений.
3.При вході в школу або в класі необхідно обробляти руки антисептиком. Рекомендуємо придбати дітям індивідуальні антисептики.
4. По дорозі з дому до школи, зі школи додому та під час перерв учні 5-11кл. повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Учні 1-4 класів входити та переміщатися навчальним закладом можуть без засобів індивідуального захисту. Змінювати маски потрібно кожні три години. Якщо в дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково потрібно мати 2 герметичні пакети (zip-пакет або папка на кнопці): один для використаної маски, інший - для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик.
5. Для використаних одноразових масок у школі розмістять спеціальні урни.
6. Учителям та персоналу щоранку будуть проводити температурний скринінг.
7. Батьки перед виходом дитини із дому повинні провести термометрію та оцінити стан здоров'я дитини. Не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем, кашлем чи будь-якими ознаками ГРВІ.
Пам'ятайте про персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.
8. За умови поганого самопочуття в ЗЗСО учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя-предметника.
9. Навчання проводитиметься в одному класі, переходити в інший кабінет учні будуть лише на деякі предмети (фізкультура, інформатика) або окремі види занять (лабораторні, практичні).
10. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен учень повинен обов'язково мати з собою пляшечку з водою.
11. Для кожного класу буде визначено вхід до школи та розроблено маршрути руху навчальним закладом.
12. Харчування учнів відбуватиметься за окремо розробленим графіком із дотриманням санітарно-епідемічних вимог.
Адміністрація НВК