Нашій школі - 30!!!

01.12.2021 20:34
День народження... Це яскравий день, на який чекаєш із нетерпінням. Та чи задумувались ви, чи святкує свій день народження навчальний заклад? Наш – так!
Днями Гірський НВК відзначав свою 30-ту річницю. Із нагоди цього свята лідери учнівського самоврядування ініціювали ряд заходів.
У Гірському НВК відбувся «День учнівського самоврядування». Учні 10 та 11 класів побували в ролі вчителів, класних керівників й адміністраторів школи. Виконуючи свої обов’язки, учні зрозуміли, наскільки нелегка та відповідальна робота вчителя.
Весь навчальний процес проходив під чітким контролем директора Гірського НВК – Вероніки Андрусик. Щоб уроки проходили в нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь, майбутні вчителі самостійно складали конспекти та ретельно обдумували хід уроку. Окрім цього, вони взяли під свій контроль оздоблення школи. Отож, учителі-дублери проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватись до Дня учнівського самоврядування.
Учні не тільки з серйозністю підійшли до святкування ювілею школи, а й з креативністю. Ще з самого ранку, «керівництво школи» привітно та з посмішками зустрічали всіх, хто переступав шкільний поріг. Зокрема, для вчителів та учнів було організовано корзину побажань. Отож, кожен міг отримати приємне побажання). Під час перерв для малечі звучала музика, яка наповнювала стіни школи енергією та позитивом. Як тільки пролунав дзвінок, учні швиденько розбігались по своїх класних кімнат, де їх радо зустрічали вчителі-дублери. І в цей час на коридорах школи панувала цілковита тиша...