Конкурс "У ритмі танцю"

18.02.2014 17:07

       У лютому в Гірському НВК відбулося свято для учнів, до якого довго готувалися і на яке чекали із нетерпінням, - конкурс "У ритмі танцю", у якому змагалися учнівські колективи 4-10 класів. "У ритмі танцю" - це конкурс талантів для всіх, хто вміє танцювати.

    На святі все було по-справжньому: ведучі - Світлана Лишак і Віталій Данилів, компетентне журі, а, головне, - піднесений настрій, активність уболівальників, високий енергетичний потенціал, який передався всім присутнім.

    Під час конкурсу учасники продемонстрували майстерність виконання танцювальних фігур, уміння поєднувати рухи з музикою, правила хорошого тону. Учнівські колективи відтворили найрізноманітніші танцювальні стилі та напрями. Усі присутні поринули під звуки музики в ритми нестаріючих "Королівського бансу" (6-Б) та "Вальсу" (6-А), українського "Зозульки" (6-Б), запального "Чівава" (4-А, 4-Б, 5-А), оригінального "Кольорові мрії (5-А), сучасних "Вставай!" (10), "Opa Gam nam style" (7-Б), "Flash mob" (7-А) та "Роботи" (6-А).

    Конкурс підійшов до кінця, глядачі отримали море позитивних емоцій, гарного настрою та відкрили для себе прекрасний світ танцю. Ось так дитячі хобі переростають у справжнє мистецтво, адже основними завданнями такого заходу було популяризувати здоровий спосіб життя, сприяти вихованню естетичного смаку, долучити учнів до прекрасного. Участь у конкурсах дає можливість школярам показати свої вміння, успіхи та перейняти позитивний досвід.

    Нелегке завдання постало перед журі та, за словами голови журі С.С. Левицького, судді обєктивно і справедливо вершили свою місію. До уваги бралося багато критеріїв: розкриття композицій, оригінальність хореографії, сценічна культура, майстерність і техніка виконання, вік учасників, оригінальність костюмів. І присуд журі був таким:

    І місце - колективи 10, 7-Б, 5-Б класів;

    ІІ місце - колективи 6-А, 7-А, 5-А класів;

    ІІ місце - колективи 6-Б, 4-А, 4-Б класів.                                                                                                                                                           

    Абсолютними чемпіонами за аплодисментами глядачів було обрано учнівський колектив 10 класу із музичною композицією "Вставай!" 

Усім учасникам конкурсу бажаємо удачі, творчості й наснаги для розвитку та вдосконалення своїх  здібностей і талантів.

        Миру і добра вам, наші діти!