Дзвени нам, дзвонику, востаннє!

30.05.2014 18:07

         У травні теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Останній дзвінок підводить риску, ставить крапку в навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

    Традиційно свято Останнього дзвоника у Гірському НВК розпочалося Божественними Літургіями у храмах. Далі свято продовжилося загальношкільною лінійкою, на якій, крім учнів та вчителів, були присутні священики, батьки та гості. На початку урочистої церемонії священики поблагословили усіх присутніх. І, як завжди, слово мали гості, батьки, першокласники та учні 11 класу. Але найбільше всі чекали виступу директора С.С. Левицького, адже він вручав грамоти, дипломи, сертифікати, подяки, як школярам, так і вчителям.

         Опісля учнів разом та їх наставників покликав дзвоник на останній урок у цьому навчальному році. А для випускників  цей урок, як і закінчення шкільного року, пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями… Тому випускники випустили в небесну блакить голубів, які понесли юнацькі заповітні мрії і побажання. Адже попереду у них ще море тривог у вигляді ЗНО та вступних іспитів.

Тож щасливої долі, дорогі випускники, та вдалого відпочинку, любі школярі!!!