День туризму в нашій школі

28.09.2018 23:01

    Нещодавно у Гірському НВК відбувся захід, присвячений Дню туризму. Це свято так чи інакше, стосується кожного з нас, бо будь-яка людина хоча б раз у житті подорожувала. 

    Після уроків учні старших класів зібралися на подвір’ї школи, щоб поринути в атмосферу активного відпочинку, показати всі свої навички та вміння. 

    До свята долучилися члени гуртка «Юний мандрівник», керівник М.В. Королік, (учні 9 –х класів), які розділилися на дві команди: «Туристи» та «Романтики», підготували цікаві емблеми та девізи.

    Під час змагань учасники продемонстрували свої вміння у складанні рюкзака, подоланні умовного болота по купинах, стрибках у мішках,  орієнтуванні на місцевості та знаходженні «скарбів», руху по компасу за азимутом,  приготуванні юшки на вогнищі. При цьому вони показали  свою спритність, наполегливість, швидкість, уважність, згуртованість та вміння працювати в команді.

    Теплий осінній день, посмішки друзів, цікаві конкурси, спільна туристична пісня та смачна юшка біля багаття,  що може бути кращим в кінці навчального тижня?

    Тож відпочивайте, обирайте здоровий спосіб життя! Сподіваємося, що знання, які діти почерпнули під час туристичних змагань, згодяться їм у житті і цей день запам'ятається надовго.

    ІНШІ ФОТО.