День довкілля у Гірському НВК

10.04.2017 14:56

    У рамках Місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля у Гірському НВК організовано толоку, у ході якої впорядковано територію, прилеглу до школи, та частину території села площею 2,0 га; у тому числі центральну вулицю с. Гірське протяжністю 200м, територію біля пам’ятника «Борцям за волю України»; також очищено 0,02 га берегів річки Летнянки; упорядковано дитячий та спортивний майданчики, клумби  біля школи; підбілено бордюри біля школи, на центральній вулиці села й біля церков Покрови Пресвятої Богородиці та Миколая Чернецького.

    Учні також активно включилися в проведення акції «Посади дерево і збережи його». На території шкільного подвір’я висаджено 140 дерев та 50 кущів.

    У ході  проведення Місячника організовано акції «Первоцвіт-2017», «Нерест-2017», «Тиша в угіддях». Місячник озеленення, прибирання та благоустрою завершився проведенням   Дня довкілля, у ході якого учні були залучені до проведення виховних годин «Природо, ти – наш другий дім, колиско мила, берегине славна», «Ліс, сад, парк  оберігає землю і ландшафт»; конкурсів стіннівок, малюнків та плакатів; організовано виступ агітбригади «Збережемо первоцвіти».

    Члени робочої групи підбили підсумки Місячника, оголосили їх на  загальношкільній лінійці.