Англомовний семінар Practice CACTUS

04.03.2018 20:56

    З ініціативи вчителя англійської мови Гірського НВК Н.В.Харко 04.03.2018 року на базі вищезгаданої школи  для учнівської молоді Миколаївського району пройшов перший у цьому сезоні семінар Practice CACTUS, який координується випускниками проекту міжнародної технічної допомоги «Програми обміну майбутніх лідерів» (FLEX), що адмініструється в Україні організацією «Американські ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS». Practice CACTUS – це одноденні практичні семінари, розроблені для української молоді, які щорічно проводяться протягом березня, квітня та травня. 

    Під час одноденного англомовного семінару-тренінгу молоді люди з дев’яти шкіл Миколаївського району віком від 13 до 17 років мали змогу практикувати англійську мову, здобути навички у проектному менеджменті, роботі в команді, критичному і творчому мисленні, ознайомитися з ідеями інших прогресивних молодих людей, покращити свої лідерські здібності.

    Мета заходу: мотивувати молодих людей України до участі в громадянській активності і вносити позитивні зміни у своїх колективах; надати практичний досвід роботи в проектному менеджменті.

    Вся команда «CACTUS» – неймовірно чудові, розумні, талановиті й успішні люди, які змінюють Україну на краще. Семінар проводився виключно англійською мовою. Під час семінару були проведено ігри, вирішення спеціальні завдання, які допоможуть навчитися бути лідером і працювати в команді. Кожен, хто відвідав семінар, не пошкодував про це, адже час був проведений весело і з користю. Це справді було незабутньо!

    Фото-звіт.