Віртуальна книжкова виставка до Дня волонтера

06.12.2022 09:44
5 грудня світ відзначав Міжнародний день волонтера. Це свято для кожного, хто хоча б раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні волонтерський рух став справжнім унікальним явищем. Волонтери фактично створили мобільну резервну армію, яка допомогла регулярній армії та добровольцям зупинити ворога. Тому подвиг волонтерів, як і подвиг військових, будуть пам'ятати завжди.
Життєво важлива праця волонтерів у складний воєнний час. В Україні активна волонтерська діяльність розпочалась у 2014 році під час Революції Гідності. Наразі в країні триває війна, у якій бере участь дуже багато волонтерів: військових та простих людей, які допомагають збирати кошти, ліки, одяг тощо, а також займаються транспортуванням.
Зичимо всім волонтерам здоров'я, миру після перемоги над ворогом, Божої допомоги! Слава Україні! Слава українським волонтерам! Пропоную переглянути невелику віртуальну книжкову виставку до Дня волонтера, яку підготувала бібліотекар шкільної бібліотеки Гірського ЗЗСО І-ІІІ ст. Стефанишин О.М.