Семінар-практикум заступників директорів шкіл І-ІІІст.

14.03.2017 19:14

    14.03.2017р. на базі Гірського НВК відбувся семінар-практикум заступників директорів шкіл І-ІІІст. «Реформи в середній освіті».

    Із вітальним словом до присутніх звернувся директор НВК С.С. Левицький.

    Завідувач методичним кабінетом відділу освіти Миколаївської РДА  Є.І. Кушнір ознайомила присутніх із програмою семінару та побажала всім результативної роботи. 

    Заступник директора вищезгаданої школи С.П. Кахнич презентувала роботу навчального закладу та зосередила увагу присутніх на досягненнях учителів та учнів у навчальній та позакласній діяльності, традиціях та новаціях, якими славиться школа.

    Семінар продовжився панорамою творчих уроків, які підготували вчителі та вихователі НВК. Усі навчальні заняття відповідали вимогам сучасного уроку: вчителі використали інноваційні форми і методи навчання; відбулася конструктивна взаємодія між наставниками та вихованцями; учні аргументували власні думки, дискутували.

    Гості семінару також побували на виховному заході «Шевченко - наш! Він для усіх століть!» (керівник С.П. Кахнич), за участю учнів, педагогічних працівників та представників громадськості села.

    У рамках семінару заступники директорів стали учасниками круглого столу «Реформування середньої освіти на сучасному етапі» (завідувач методичним кабінетом відділу освіти Миколаївської РДА  Є.І. Кушнір), активно включилися в обговорення проекту Концепції «Нова українська школа» та взяли участь в анкетуванні «Реформа в середній школі». Методист РМК Приндота В.І. зупинилася на окремих питаннях щодо атестації педагогічних працівників.

    Семінар завершився презентацією результатів анкетування вчителів Гірського НВК «Реформа в середній школі», яку підготувала заступник директора вищезгаданої школи Г.М. Височанська.

         Учасники  семінару-практикуму  мали змогу отримати  методичні матеріали відвіданих уроків та анкетувань. 

Підбиваючи підсумки семінару, його учасники відзначили, що семінари-практикуми – це дієва  форма методичної роботи, де можна ознайомитися із новими методами і прийомами роботи; поділитися досвідом проведення різноманітних заходів; поспілкуватися з колегами та отримати позитивні емоції.

ІНШІ ФОТО