Англомовний табір

09.06.2016 23:03

    На базі Гірського НВК працює англомовний табір. У ньому займаються та відпочивають 40 учнів 5-8 класів навчального закладу. З дітьми працюють педагоги: Н.В. Харко і І.Р. Канонік. 

    Сьогодні вивчення англійської мови не може обмежуватись лише типовими уроками в класах, тобто мова має стати не наукою, а цікавою частиною життя дітей.

    Отож, метою мовного табору є створення англомовного середовища та умов для заохочення учнів до вивчення англійської мови.

    Кожен день у таборі заповнений щільним графіком, у якому діти мають можливість спілкуватись англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності (в ігрових та концертних програмах, конкурсах, дебатах, тощо).

    Табірна зміна розпочалась Днем урочистого відкриття – Opening Party. Мета цього заходу -  дати гарний старт довгоочікуваним літнім канікулам та мотивувати учнів для подальшого  удосконалення навичок володіння англійською мовою.

    Отож, англомовний табір існує в особливому просторі і часі, де забуваєш про школу, домашні завдання, ранні підйоми… Це особливий світ дитинства та пригод. Світ, де чекають друзі!